Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

6 Ülkenin Temsilcileri Yalova’da Buluştu

Avrupa Birliği (AB) Hayat Boyu Öğrenme Okul Ortaklıkları Projesi kapsamında 6 ülkeden 20 kişilik eğitimci grubu Yalova’ya geldi. Konuklar için Özdilek’de bir yemek düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2010 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

2009 yılında başlayan ve AB tarafından desteklenen Comenius Okul Ortaklıkları Projesi kapsamında Romanya tarafından geliştirilen, “Şarkılar ve Oyunlarla Öğrenme Projesi” nin ortaklarından birisi olan Çukurköy İlköğretim Okulu bu kapsamda çeşitli ülkelere giderek projelere iştirak etti. Bu kapsamda proje ortağı olan İtalya, ispanya, Yunanistan, Polonya, Romanya ve Bulgaristan’dan 20 kişilik öğretmen grubu da Yalova’ya geldi. Konuklar için Özdilek Alışveriş Merkezi’nde bir yemek düzenlendi. Yemekte bir konuşma yapan Çukurköy İlköğretim Okulu Müdürü Ercan Gökkaya konuk ülkelerden gelen eğitimcileri Yalova’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Konuklar hafta sonunu İstanbul’u gezerek geçirdiler. Tarihi ve doğal mekânları dolaşan eğitimci grubu bugün Çukurköy İlköğretim Okulu’nda başlayacak olan proje çalışmalarına katılacaklar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.