Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“2. Dönemde De Başarıyı Sürdüreceğiz”

Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, 2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci döneminin başlaması dolayısıyla okul ve kurum müdürleri ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2024 11:16
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2024 11:16
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
“2. Dönemde De Başarıyı Sürdüreceğiz”

Akmeşe, başarılı bir yarıyılı geride bıraktıklarını aynı başarı ve performansı 2. Yarıyılda da yakalayacaklarını ifade etti.

Yalova Milli Eğitim Müdürlüğü, 2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci döneminin başlaması nedeniyle Yalova Halk Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu’nda bir toplantı düzenledi. Toplantıya, Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri, ilçe milli eğitim müdürleri ve okul ve kurum müdürleri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, 2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci döneminde Yalova’da eğitim ve öğretim anlamında başarılı bir performans sergilendiğini belirtti. Akmeşe, “Yalova Eğitimi Geliştirme Stratejisi (YEGES) kapsamında, öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, okullarımızın ve ilimizin her boyutuyla gelişmesini sağlamak için birçok çalışma yaptık. Eğitimin niteliğini artırmak, akademik ve proje tabanlı çalışmalar yapmak, toplum hizmeti faaliyetleri gerçekleştirmek için gayret gösterdik. Bu çalışmaların meyvelerini almaya başladık. Öğrencilerimizin başarıları, öğretmenlerimizin özverisi, okullarımızın kalitesi ve ilimizin eğitim seviyesi arttı. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Akmeşe, toplantıda ayrıca 2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci dönemiyle ilgili yapılan hazırlıklar, dönem boyunca yapılacak çalışmalar ve tüm kurumlarda devam eden YEGES faaliyetleri hakkında bilgilendirmede bulundu. Akmeşe, “Yeni bir döneme daha ‘merhaba’ dedik. Bu dönemi de her zamanki istek ve heyecanla karşılıyoruz. Birinci dönemde elde ettiğimiz başarıyı sürdürmek ve daha da ileriye taşımak için çalışmaya devam edeceğiz. Öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, velilerimizin ve yöneticilerimizin motivasyonunu yüksek tutmak için elimizden geleni yapacağız. YEGES projesini daha da yaygınlaştırarak, eğitimde değişim ve dönüşümü destekleyeceğiz. Bakanlığımızın eğitim politikalarını uygulayarak, ilimizde ve okullarımızda bir vizyon oluşturacağız. Eğitimde kaliteyi ve verimliliği artırmak için iş birliği içinde olacağız.” diye konuştu.

Toplantı, Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe’nin, 2023-2024 eğitim öğretim yılının ikinci döneminin; yöneticilere, öğretmenlere, velilere ve öğrencilere hayırlı olması temennisiyle sona erdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.