Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Valilikten “Tigem’de Ne Olsun?” Toplantısı

Hazineye devredilen TİGEM arazileri ile ilgili Yalova Valiliği geniş kapsamlı bir toplantı düzenliyor. Yalova’da sivil toplum örgütleri ve siyasi partilerin temsilcilerinin de katılacağı toplantıda

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2005 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Hazineye devredilen TİGEM arazileri ile ilgili Yalova Valiliği geniş kapsamlı bir toplantı düzenliyor. Yalova’da  sivil toplum örgütleri ve siyasi partilerin temsilcilerinin de katılacağı toplantıda TİGEM konusunda görüş birliği sağlanması hedefleniyor. 

Yapılan açıklamada Yüksek Planlama Kurulu kararı ile hazineye devredilen TİGEM arazilerinin Yalova Belediyesi’ne tahsis işlemlerinin devam ettiğinin belirtilerek “ “Alınan bu karar doğrultusunda, söz konusu arazilere yapılacak yatırımların genel bir değerlendirmesinin yapılacağı bir toplantı yapılacaktır. Yapılacak toplantı sonucu ortaya çıkacak ortak görüş birliği bir basın toplantısı ile kamuoyuna duyurulacaktır denildi.yapılan açıklamada toplantının ne zaman, nerede yada kimlerin katılacağı vurgulanmadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.