Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Üç Ayrı Yerde Üç Ayrı Maganda

Çiftlikköy, Çınarcık ve Armutlu’da şehir eşkıyaları terör estirdiler. Üç ayrı bölgede tabancayla havaya ateş eden şehir eşkıyaları, şikayet üzerine gözaltına alındılar. Çınarcık İskele Meydanında

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2006 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Çiftlikköy, Çınarcık ve Armutlu’da şehir eşkıyaları terör estirdiler. Üç ayrı bölgede tabancayla havaya ateş eden şehir eşkıyaları, şikayet üzerine gözaltına alındılar. Çınarcık İskele Meydanında havaya ateş eden saldırganın tabancasından çıkan kurşunlardan biri bir işyerinin camını kırarak raflara saplandı.

Diğer bir şehir eşkıyası ise Çiftlikköy karayolu üzerinde ’ ortaya çıktı. Yalova –İzmit karayolu üzerinde seyir halinde olan aracın camından havaya ateş eden şehir eşkıyası Yalova Jandarması tarafından silahla birlikte yakalandı.

Günün son şehir eşkıyası ise Armutlu ilçesinde görüldü. Fıstıklı köyü meydanında beyaz renkli kamyonet içersinde rasgele ateş eden şehir magandasının silahından çıkan kurşunlar, köy meydanında bulunan Avcılar Derneğinin camlarına isabet aldı. Gece olması nedeniyle herhangi bir can kaybının yaşanmadığı olayda zanlılar meskun mahalde ateş etmek, ruhsatsız silah taşımak, panik yaratmak suçlarından gözaltına alındı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.