Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tepkiler Yükselmeye Başladı!

Caddelerin defalarca kazılıp, üzeri örtüldükten sonra bir kez daha kazılmasına tepki göstermeye başladı. Gazipaşa caddesi, Huzur sokak ve bazı caddelerde, Doğalgaz çalışmalarından sonra caddeye

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2005 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Caddelerin defalarca kazılıp, üzeri örtüldükten sonra bir kez daha kazılmasına tepki göstermeye başladı. Gazipaşa caddesi, Huzur sokak ve bazı caddelerde, Doğalgaz çalışmalarından sonra caddeye döşenen taş parkeler, bu sefer tesisat çalışmaları nedeniyle tekrar söküldü.

Halk ise Yalova’nın en işlek yerlerinden biri olan bu mevkii de hem çalışmaların bu kadar uzun sürmesine hem de yapılanın tekrar yıkılmasına tepki gösterdi. Vatandaşlar insan yoğunluğunun fazla olduğu bu sokakta bu tip çalışmaların süratle bitirilmesinden yana olduklarını aifade ederken, devam eden çalışmalar yüzünden çeşitli zorluklarla karşılaştıklarını belirttiler.

Taş parkelerle döşenen yolun tekrar sökülmesini de tepkiyle karşılayan Yalovalı vatandaşlar, “Bir haftadır burada çile çekiyoruz. Uzun süre burada doğalgaz kazılarının kapatılmasını ve yolun onarılmasını bekledik. Kısa bir süre önce de yol taş parkelerle onarıldı. Ancak, şimdi yine döşenen taş parkeleri tesisat çalışmaları nedeniyle söktüler. Bu işe bir anlam veremiyoruz. Bunun adına hem para hem de zaman açısından müsriflik denilir. Taş parke döşemesi için tesisat çalışmalarının bitmesi gerekmez miydi. Madem aynı düzenleme yapılacaktı neden bu kadar masraf yapılıp vatandaş mağdur ediliyor. Yapılan bu tutarsız çalışmalar nedeniyle sıkıntı çekiyoruz” dediler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.