Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Salman Aksu'yu Makamında Ağırladı

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman'ı makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2017 09:15
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
Salman Aksu'yu Makamında Ağırladı

Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, bir dizi ziyaret amacıyla Yalova'da bulunan Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ve eşi Müge Aksu ile Belediye meclis üyelerini makamında kabul etti. Aksu'yu kapıda karşılayan Salman ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yalova ve belediye olarak ilde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman Yalova'da çok sayıda Giresunlu vatandaşın yaşadığını dile getirdi. Elmalık köyü içerisinde Giresunlular Mahallesi olarak adlandırılan ve ağırlıklı olarak Giresunluların yaşadığı bir yer olduğunun da altını çizen Salman, kendisinin de Giresun'u gördüğünü ve çok sevdiğini belirtti.
Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu ise, "Yalova 3 büyük kentin ortasında hızla gelişen, ama bunu yaparken tarihine ve doğasına da sahip çıkan bir il. Turizmin, tarımın ve sanayinin bu denli ölçülü harman edildiği çok az ilden birisi. Körfez Köprüsü ile birlikte önemi de bir o kadar artan kent, artık İstanbul'a 30 dakika mesafede. Ben burada yaşayan Giresunlu vatandaşlarımızla da sürekli diyalog halindeyim. O yüzden bir Yalovalı kadar Yalova hakkında bilgi sahibi oldum" dedi.
Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu'ya ziyaretinin anısına fotoğraflarından oluşan bir albüm hediye etti. Vefa Salman'ın eşi Dilek Salman da Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu'nun eşi Müge Aksu'ya hediyeler sundu. Kerim Aksu ve Vefa Salman akşam ise Giresunlular Derneği'ni ziyaret ettiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.