Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Pazar Nostaljisinde Cumhuriyet Meydanı

Bu haftaki Pazar nostaljisi haberlerimizde bir dönemlerin Yalova Cumhuriyet meydanında çeşitli açılardan ve yıllarda çekilmiş fotoğraflar yer alıyor. 1950’lı yılların sonlarında çekilmiş bu

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2006 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Bu haftaki Pazar nostaljisi haberlerimizde bir dönemlerin Yalova Cumhuriyet meydanında çeşitli açılardan ve yıllarda çekilmiş fotoğraflar yer alıyor. 1950’lı yılların sonlarında çekilmiş bu fotoğrafta görüldüğü gibi Yalı caddesinin o günkü görünümü yer alıyor. O yıllardan günümüze kadar kalan binalardan bir tek Çiftçi Otelin ve şimdiki hayat eczanesinin yer aldığı bina gözüküyor.

Bu binanın tam önünde o dönemin Atatürk heykeli de net bir şekilde gözüküyor. Yalova’nın küçük bir kasabayken çekilmiş bu fotoğrafta meydandaki hareketlilik en göze çarpan bölüm. Bugünlerde bile bu hareketliliği görmek mümkün değil. Sokaklardaki insanların sarmaş dolaş ve dostça ilişkileri de göze çarpan bir başka etken. İşte bu günlerde; bu dostluk ilişkilerine de hasret Yalova!
Fotoğrafın büyük halini görmek için tıklayınız.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.