Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Okuyan: “Perde Utancın Belgesidir”

Hür Parti genel başkanı yaşar okuyan Yalova Devlet Hastanesinin duvarında kendi adının bulunduğu mozaik taşlarla yazılı olan SSK Yaşar Okuyan Bölge Hastanesi yazısını silinmesi için perdenin altına ku

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2005 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Hür Parti genel başkanı yaşar okuyan Yalova Devlet Hastanesinin duvarında kendi adının bulunduğu mozaik taşlarla yazılı olan SSK Yaşar Okuyan Bölge Hastanesi yazısını silinmesi için perdenin altına kurulan iskelenin, bir utancında belgesi olduğunu söyledi.

Hür Parti Genel Başkanı Yaşar Okuyan, bugün il merkezinde basın toplantısı düzenledi. Okuyan’a yöneltilen Devlet Hastanesindeki isim silinmesine yönelik çalışmalar hakkındaki soruya “Aslında ismimim üzerine örtülen perde bir utancın vesikasıdır. Anlayabilmiş değilim, benim isminim silinmesi için neden perdenin altında çalışıyorlar. Bunun tek bir sebebi var. Çünkü yaptıkları işten utanıyorlar. Utandıkları içinde perdenin altında çalışıyorlar. Onlar yaptıkları işin doğru olmuş olduğuna inansalardı, halkın gözü önünde benim ismimi silerlerdi. Aslında tüm bu olay, yaptıkları işin yanlış olduğunu kabullendiklerini gösteriyor” dedi.

Öte yanda Okuyan yaptığı açıklama da, Türkiye’nin çok yakında AKP iktidarından kurtulacağını iddia etti. Okuyan “Buradan bütün Türkiye’ye müjde veriyorum, iddia ediyorum. 2006 Nisan ayında baskın bir erken seçim olacak. Türkiye’deki muhalif güçler, güç birliğine giderek AKP’yi iktidardan aşağıya indirecekler” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.