Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

MHP: Şehitlerimizi Saygıyla Anıyoruz

18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma günü nedeniyle yazılı bir basın açıklaması yapan MHP il başkanı Hasan Topçular “Çanakkale savaşına canlarını verenler bu gün AKP hükümetinin yaptıklarını görselerd

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2005 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

18 Mart Çanakkale Şehitlerini anma günü nedeniyle yazılı bir basın açıklaması yapan MHP il başkanı Hasan Topçular “Çanakkale savaşına canlarını verenler bu gün AKP hükümetinin yaptıklarını görselerdi canlarını verirmiydi” diye konuştu.

Topçular “18 Mart 1915 tarihinde Türk insanı bu gün iddia edilenin aksine azınlık kabul etmeden, Lazıyla, Çerkeziyle, Kürdüyle, Acemiyle, Gürcüsüyle ve diğer adını sayamadığımız alt kimlikleriyle orada Çanakkale’de bir destan yazmışlardır. Bütün Türk milleti, bu milletin yenilmezliğini ispat etmişlerdir” dedi. Topçular, açıklamasını özetle şöyle sürdürdü: “Eskiden düşman Çanakkale’den çıkarma yapmaya çalışırdı, şimdi merkez bankasından ve diğer bankalardan çıkarma yapıyor. Yurdu bölmek için bin türlü oyun oynanıyor memleketi yöneten AKP iktidarı, kamuoyuna şirin gözükmeye çalışıyor. MHP olarak, bu aziz günde Aziz şehitlerimize Allah (C.C) dan rahmet diliyor ve bu milletin bir daha o günleri yaşamak zorunda olmamasını Rahmet-İ Rahmandan niyaz ediyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.