Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kocaeli Başardı Peki Ya Biz?

Yalova en uzun sahil şeridine sahip bulunan bir il olmasına karşın deniz ulaşımından faydalanamıyor. Ancak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından biri Hong Kong diğeri Norveç'ten satın alınan iki

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2006 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Yalova en uzun sahil şeridine sahip bulunan bir il olmasına karşın deniz ulaşımından faydalanamıyor. Ancak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından biri Hong Kong diğeri Norveç'ten satın alınan iki deniz otobüsü, bugünden itibaren Kocaeli-Karamürsel arasında saat başı karşılıklı olarak seferlere başlıyor. Çağdaş deniz ulaşımı özelliklerine sahip olan iki deniz otobüsü sayesinde, Kocaelililer emniyetli, süratli ve konforlu bir şekilde yolculuk yapılabilecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, iki deniz otobüsünü beşte bir fiyata satın aldı. Tanesi 10 milyon 500 bin dolar olan deniz otobüslerini, 21 milyon dolar yerine sadece 4 milyon 200 bin dolara mal eden Büyükşehir Belediyesi, İzmit-Karamürsel hattını 25 dakikada gidebilecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait deniz otobüsleri, İzmit, Gölcük, Değirmendere, Karamürsel, arasında karşılıklı olarak çalışacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.