Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Helallik Almak İçin Geldiği Evde Tecavüz Etti

Yalova G.O.P. mahallesinde oturan 20 yaşındaki K.A adlı kişi askere gitmek üzere komşusuna helallik almak için gittiği evde, 22 yaşındaki kıza tecavüz etti. Yalova Emniyet müdürlüğüne giderek

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2005 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Yalova G.O.P. mahallesinde oturan 20 yaşındaki K.A adlı kişi askere gitmek üzere komşusuna helallik almak için gittiği evde, 22 yaşındaki kıza tecavüz etti.

Yalova Emniyet müdürlüğüne giderek kendisine zorla tecavüz eden K.A’dan şikayetçi olan S.K verdiği ifadede “Komşumuz olan ve uzun yıllardan bu yana tanıdığımız olan ve bana abla diye hitap eden K.A, saat 14.30’da evde kimsenin olmadığı bir zamanda geldi. Bana askere gidiyorum helallik almak istiyorum diyerek eve girdi. Evde kimsenin olmadığını anlayınca üzerime saldırıp bana tehditle tecavüz etti” dedi.

Tecavüz olayını gerçekleştirdikten sonra birliğine teslim olan K.A ile ilgili soruşturmanın devam ettiği ve askeri birliğine durumun bildirildiği vurgulandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.