Hava Durumu
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bir Tarih Yok Olurken O İnadına Yıkılmıyor!

Yalova Termal Kaplıcalarında bir tarih yok olurken tek başına kalan Stel, inadına ayakta kalmaya çalışıyor. Milli Saraylar Dairesi tarafından yıkılan tarihi sinema binasının olduğu yerde inşaat tüm hı

Haber Giriş Tarihi: 13.07.2005 00:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com

Yalova Termal Kaplıcalarında bir tarih yok olurken tek başına kalan Stel, inadına ayakta kalmaya çalışıyor. Milli Saraylar Dairesi tarafından yıkılan tarihi sinema binasının olduğu yerde inşaat tüm hızıyla devam ederken, tek başına kalan 1700 yıllık stel ayakta kalmak için bizlere karşı inatla direniyor!

1700’lü yıllardan 1970’li yıllara kadar ayakta kalan 4 adet Stel’den 3’ü 1970’li yıllardan sonra ilgisizlik ve bakımsızlıktan ötürü yıkılmıştı. 3 tanesi yıkılan ve ayakta kalan son Stel’in bir başka örneği bulunmuyor. Tarihe ve zamana karşı mücadele ederek direnin Stel’in şimdi kimin yada kimler tarafından ne zaman yıkılacağı merakla bekleniyor!

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar (0)
logo
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.