Yeşil-Mavi Yol Bisiklet Turuna Yoğun Katılım

Yalova Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü ve YEKSADER tarafından ortaklaşa tertip edilen Yalova Yeşil Mavi Yol 1.Bisiklet Festivali yoğun bir katılıma sahne oldu.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.1970 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
yalovamiz.com

Yalova’da bu yıl ilk kez düzenlenen ve bundan sonra da geleneksel bir hale getirilecek olan Yalova Yeşil Mavi Yol Bisiklet Festivali çevre illerden gelen konukların katılımı ile gerçekleştirildi. YEKSADER ve Yalova Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlik hakkında bilgi veren YEKSADER Başkanı Ahmet Yiğit, “Yalova Kültür ve Turizm İl Müdürlüğümüzün de desteğiyle gerçekleştirdiğimiz Yalova Yeşil Mavi Yol 1.Bisiklet Festivali güzel bir katılımla Tigem-Safran Köyü-Paşakent-Güneyköy-Kurtköy-Hacımehmet Köyü-Yalova parkurunda Bisiklet turumuzu gerçekleştirdik. Öğle yemeğinde festivale katılan Bisiklet severlere mangal ve Semaverde çay yaparak onların güzel bir gün geçirmeleri ve Güneyköy ve Kurtköy köyünden köy ürünleri alarak köylülerimize de destek olmaları bu güzel festivalin amacına ulaştığının en büyük göstergesidir. Yeşil Mavi Yol 1.Bisiklet Festivalinin emniyetli bir şekilde gerçekleşmesinde emeği geçen Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Komutanlığı personeline, forma desteğinde bulunan Tersan Tersanesine, Merkez Oyuncak ve Bahar Kasabına bu güzel festivalde emeğini esirgemeyen Dernek Yönetim Üyesi Yılmaz Çabuk ve bisiklet grubu sorumlusu Yaşar Oruç ile festivalde görev alan diğer arkadaşlara ve katılan tüm Bisiklet severlere teşekkür ederim. Biz bir ekip olarak eksiklerimiz olsa da hep beraber başarılı bir festival gerçekleştirdik” dedi.

Festival için Yalova’ya gelen katılımcılar ise Yalova’ya hayran kaldıklarını ilin sahip olduğu güzelliklerin bu tip etkinlik ve festivaller sayesinde tanıtılabileceğini belirttiler.