“Yalova’yı Modern Bir Yaşam Alanı Haline Getiriyoruz”

Yalova Belediyesi tarafından Cumhuriyet Caddesi üzerinde hayata geçirilen aydınlatma projesi esnaf ve vatandaşlardan tam not aldı.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.1970 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
yalovamiz.com

Caddede AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü ile esnafları ziyaretleri gerçekleştiren Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, “Yalova’yı modern bir yaşam alanı haline getiriyoruz” dedi.

Yalova Belediyesi tarafından ilin en önemli ana arterlerinden birisi durumundaki Cumhuriyet Caddesi’nde hayata geçirilen modern aydınlatma esnaflardan ve vatandaşlardan büyük beğeni topladı. Bu çerçevede Cumhuriyet Caddesi’nde AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü ile birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek caddede yapılan çalışma hakkında görüşlerini aldı. Gazipaşa Caddesi ve sonrasında İstanbul Caddesi’nde hayata geçirilen aydınlatmanın Cumhuriyet Caddesi’nde de bir süreden beri talep gördüğünü dile getiren Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, “İlk olarak Gazipaşa Caddemizde hayata geçirdiğimiz bu aydınlatma modeli, esnaf ve vatandaşların talepleri doğrultusunda İstanbul Caddesi’nde de uygulandı. İstanbul Caddesi esnafı da vatandaşlarda aydınlatmadan son derece menün kaldılar. Ardından Cumhuriyet Caddesi ve Çeşme Sokak’ta da esnafımızın ve vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda bu çalışmayı hayata geçirdik. Gerçekten çok güzel bir görünüm ortaya çıktı. Esnafımızın ve vatandaşlarımızın da yapılan çalışmadan son derece memnun olduklarını görmek bize ne denli doğru bir iş yaptığımızı gösterdi. Biz ilimizin daha modern bir yaşam merkezi olması daha da ötesinde halkımızın mutluluğu, huzuru ve güvenliği için elimizden gelen tüm gayreti ortaya koyuyoruz. Ürettiğimiz projelerle, belediyemizin kaynaklarını kullanarak yapılan yatırımlarla ilimizi Türkiye’nin kalbi olan Marmara’nın ortasında bir vahaya dönüştürüyoruz. Amacımız halkımıza hizmet etmek. Bu amaca doğru koşmaya ve görev süremizin en son dakikasına kadar da halkımıza hak ettiği hizmeti üretmeye devam edeceğiz” dedi.

Vatandaşlar ise Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ve AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü’ye teşekkür ettiler. Tutuk ve Güçlü ziyaretlerde vatandaşların sorunlarını ve taleplerini de dinlediler.