Teşvikiye’de Kanalizasyon Altyapısı Yenileniyor

Teşvikiye Belediyesi beldede kanalizasyon altyapısının daha modern bir hale getirilmesi amacıyla bazı mahallelerdeki boruların değişimine başladı.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.1970 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
yalovamiz.com

Teşvikiye Belediyesi beldede yol ve içme suyu altyapı çalışmalarının yanısıra başta aksayan noktalar olmak üzere kanalizasyon altyapısının modernize edilmesi için de çalışma başlattı. Bu kapsamda Susa Caddesi’nde uzun bir süreden beri değiştirilmeyen kanalizasyon boruları çıkartılmaya başlandı. Çıkartılan eski boruların yerine yeni borular takılarak bölgede yaşanan aksamalar ortadan kaldırılıyor. Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten de çalışmaları yerinde inceleyerek belediye yetkililerinden bilgiler alıyor. Beldede kanalizasyon altyapısının modernize edileceğini dile getiren Nurten, "Beldemizde birçok bölgede altyapı çok eski. Buralarda doğal olarak aksamalar ve arızalar yaşanıyor. Bizde önceliğimizi buralara veriyor ve hızla altyapıyı yeniliyoruz. Amacımız Teşvikiye’de kanalizasyon alt yapısını tamamıyla modernize ederek uzun yıllar boyunca aksamadan çalışacak bir şekle getirmek" dedi.

Belediyenin çalışmalar vatandaşlardan da tam not alıyor. Beldede kanalizasyon altyapısında yaşanan sıkıntıların hızla ortadan kaldırılmasının beldenin daha yaşanılır bir yer hale gelmesi demek olduğunu dile getiren vatandaşlar Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten’e teşekkür ettiler.