Taşköprü'de Yılsonu Sergisi

Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından Taşköprü Beldesinde açılan kurslara katılan kursiyerler tarafından yapılan çalışmaların yer aldığı yılsonu sergisi ilgi gördü.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.1970 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
yalovamiz.com

Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından Taşköprü Beldesinde açılan kurslara katılan kursiyerler yıl boyunca birçok çalışma yaptılar. Oluşturulan eserler ise gerçekleştirilen yılsonu sergisi ile görücüye çıktı. Dikiş ve Nakış eserlerinin yer aldığı serginin açılışını ise Çiftlikköy Kaymakamı Cengiz Karabulut ve Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan gerçekleştirdi. Kaymakam Karabulut sergi açılışında yaptığı konuşmada, "Halk Eğitim Müdürlüğü il merkezinde olduğu kadar, ilçeler ve beldelerde de açtığı kurslar sayesinde halkın eğitilmesine ve meslek sahibi yapılmasına önemli katkılar sağlıyor. Taşköprü beldemizde açılan dikiş nakış kursları da belde halkımızdan ilgi gördü. Yıl boyunca bu kurslarda aldıkları bilgilerle birçok eser oluşturan kursiyerlerimizin eserlerinin sergilendiği bu sergiyi açmaktan da büyük bir mutluluk duyuyorum" dedi.

Ardından serginin açılış kurdelesini Çiftlikköy Milli Eğitim Müdürü Muhammet Beşir ve Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan’la birlikte kesen Kaymakam Karabulut sergiyi gezdi. Kursiyerlerle sohbet ederek çalışmaları hakkında bilgiler alan Karabulut, kursiyerleri yaptıkları çalışmalardan dolayı kutladı. Çiftlikköy Milli Eğitim Müdürü Muhammet Beşir’e kursların arttırılması için talimat veren Kaymakam Karabulut’a kursiyerler bir de hediye sundular. Kaymakam Cengiz Karabulut ve Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Arslan’a içerisinde fotoğraflarının bulunduğu işlemeli bir fotoğraf çerçevesi hediye edildi.