Polisten Evlat Şefkati

Yalova’da bayram ikramiyesini almak üzere dışarıya çıkan 65 yaş üzeri bir kadını gören polis ile kadın arasındaki sohbet gözleri yaşarttı.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.1970 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
yalovamiz.com

Yaşlı kadına adeta annesine davranır gibi şefkatle davranan polis, “Sen ne olur evden çıkma biz ne gerekirse yaparız” dedi.

Yalova Emniyet Müdürlüğü ekipleri ilde 65 yaş ve üzeri yaşlılar ile 20 yaş ve altı gençlere yönelik getirilen sokağa çıkma yasağını titizlikle uyguluyor. Bu kapsamda şehrin ana arterleri ile cadde ve sokaklarda devriye gezen ekipleri yasağa titizlikle uyulması ve sosyal mesafenin korunması için çaba harcıyor. Polis ekipleri Cengiz Koçal Caddesi’nde devriye gezerken rastladıkları 65 yaş üzeri bir kadını durdurdular. Yaşlı kadına sokağa çıkma yasağını hatırlatan polisin ortaya koyduğu şefkat dolu muamele ise gözleri yaşarttı. Bayram ikramiyesini almak için sokağa çıktığını dile getiren kadına, “Annem” diye hitap eden polis memuru, “Annem bu yasak sizlerin sağlığını korumak için var. Bizler sizlerin zarar görmesini istemiyoruz. Biliyoruz sizlerde sıkılıyorsunuz. İhtiyaçlarınız oluyor. Ama ne olur sen evden çıkma annem biz ne gerekirse yaparız” dedi.

Ardından kadını polis aracına bindiren polis memuru kadını evine götürerek bıraktı. Kadının tüm taleplerinin de karşılandığı öğrenildi.