Jandarmadan Kadınlara Afişli Ve Çiçekli Kutlama

Yalova Jandarma Alay Komutanlığı tarafından ildeki billboardlara ve caddelere afişler asılarak Dünya Kadınlar Günü kutlandı.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.1970 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
yalovamiz.com

Dünya Kadınlar Günü’nde Yalova Jandarma Komutanlığı kadınları unutmadı. Bastırılan afişler ilin ana arterlerindeki billboard ve caddelere asıldı. Afişlerde, “Güçlü Kadın, Güçlü Yarınlar” sloganına yer verilirken vatandaşlar da bunu takdirle karşıladılar. Türk Jandarmasının her zaman bu toplumun yanında olduğuna değinen vatandaşlar, “Jandarmamızın kadınlarımızı unutmayarak onlara böyle bir kutlama yapması herkesi mutlu etti” dediler.

Kadınlara çiçek dağıtıldı Öte yandan Yalova Jandarma Komutanlığı ekipleri durdurdukları araçların içerisindeki kadınlara çiçek hediye ederek Dünya Kadınlar Günü’nü kutladılar. Jandarmayı ellerinde çiçeklerle gören kadınlar ise şaşkınlıklarını gizleyemediler. Jandarmalara teşekkür eden kadınların mutlulukları da gözlerinden okundu.

Yabancı turistlere şaşırdılar Jandarma ekipleri bu kapsamda durdurulan ve yabancı turistleri taşıyan minibüse de bindiler. Burada turistlere kendi dillerinde yapılan anonsla Dünya Kadınlar Günü kutlandı. Ardından jandarmalar tarafından kendilerine çiçek sunulan yabancı turistler ise şaşkınlıklarını gizleyemediler.