“Hizmet Bir Gönül İşidir”

İsmetpaşa Mahallesi’nde ki çalışmaları AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar’la birlikte inceleyen Yalova Belediye Başkan vekili Mustafa Tutuk, “Hizmet bir gönül işidir. Çalışınca oluyor” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.1970 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
yalovamiz.com

Göreve geldiği günden beri dur durak bilmeden çalışan Yalova belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, fırsat bulduğu her anı da sahada çalışan belediye ekipleri ile birlikte geçiriyor. Bu kapsamda İsmetpaşa Mahallesi’ndeki çalışmaları inceleyen Tutuk’a, Ak Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar da eşlik etti. Elmalık yolundaki kavşak ve Gönen Sokak’ta ki heyelan önleyici perde betaon çalışmalarını yerinde inceleyen Tutuk ve Bağatar ardından Beyazıt Caddesi’ne geçtiler. Burada yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler alan Tutuk ve Bağatar çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanmasını istediler. Göreve geldikleri günden beri dur durak bilmeden çalıştıklarını vurgulayan Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, “Biz halka hizmeti, hakka hizmet kabul eden makamların ise sadece hizmet noktaları olduğunu bilen bir anlayışın neferleriyiz. O nedenle AK Parti’nin geldiği her noktada hizmetler artıyor. Hizmet bir gönül işidir. Biz de tüm gönlümüzle Yalova’mıza hizmet için çabalıyoruz. Çalışınca oluyor” dedi.

Yalova Ak Parti farkını yaşıyor Yalova Belediyesi’nin Ak Parti’ye geçmesi sonrasında Yalovalıların Ak Parti farkını yaşamaya başladıklarını dile getiren Ak Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar ise, “Ak Parti’nin hizmet belediyeciliği anlayışı sayesinde Yalova özlediği, beklediği ve hak ettiği hizmetlere bir bir kavuşmaya başladı. Belediyenin Ak Partiye geçmesinden bu güne kadar geçen kısa sürede birçok çalışma ve proje hayata geçirildi. Yalova’nın her noktası adeta bir şantiyeyi andırıyor. Yalova daha birçok hizmet alacak ve modern bir kente dönüşecek. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu.