Doğanın Ezgisi, Suludere Dağlarında

Yalova’nın en aktif doğa yürüyüş gruplarından biri olan Doğanın Ezgisi Grubu, Karamürsel’e sınırları içerisinde yer alan Başdeğirmen- Suludere mevkiindeydi.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.1970 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
yalovamiz.com

Yaklaşık 12 kilometrelik dağ parkurunu, Yalova’nın en genç rehberi Anıl Ata Aydın'ın öncülüğünde gerçekleştiren Doğanın Ezgisi Grubu, sonbaharın tüm güzelliklerini bu etkinlikte yaşama imkanı buldu. Sabah saatlerinde özel bir araçla Yalova’dan hareket eden doğa yürüyüş ekibi. Altınova’da kahvaltı yaptı ve sonrasında Karamürsel’in doğa harikası yeri Başdeğirmen’e gitti. Burada araçtan inilerek, Suludere mevkiine doğru doğa yürüyüşüne başlandı. Dağ yollarında sonbaharın tüm güzelliklerine şahit olan grup üyeleri; dağ çileği, muşmula, yabani böğürtlen gibi güz mevsimi meyvelerini de yeme imkanı buldular.

“DOĞA İLE BAŞBAŞAYIZ”

Düzenledikleri etkinliklerle doğayı daha iyi tanıma imkanı yakaladıklarını belirten Doğanın Ezgisi Grup Lideri Yaşar Aydın, “Doğanın Ezgisi Grubu olarak düzenli doğa yürüyüşü etkinliklerinde bulunuyoruz. Etkinliklerde amacımız, doğa ile başbaşa kalmak ve sahip çıkmaktır. Bu etkinliğimizi 20 kişi ile gerçekleştirdik. Etkinliğimize katılanlara ve genç rehberimiz Anıl Ata Aydın’a teşekkür ediyorum” dedi.