Sevinç Güven Tazeledi

İYİ Parti Yalova İl teşkilatı ilçe kongrelerini hız kesmeden sürdürüyor. Bu çerçevede Termal İlçe Teşkilatı da kongresini gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.1970 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
yalovamiz.com

Tek liste ile yapılan seçimde mevcut başkan Ercan Sevinç yeniden İYİ Parti Termal İlçe Başkanlığı’na seçilerek güven tazeledi.

İYİ Parti Yalova İl Teşkilatı kongrelerin startını kısa bir süre önce vermişti. Bu çerçevede ilçe kongrelerinin yapılmasına başlanmıştı. İYİ Parti Armutlu kongresinin ardından Termal İlçe Kongresi’ni de gerçekleştirdi. Termal ilçesindeki bir kafede düzenlenen kongreye İYİ Parti Yalova Merkez İlçe Başkanı Osman Kandemir ve il yönetim kurulu üyeleri de katıldılar. Divanın teşkili, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması sonrasında partililere hitap eden İYİ Parti Yalova Merkez İlçe Başkanı Osman Kandemir, “Kongre sürecimizin startını Armutlu ilçemizle verdik. İlçelerin kongresini Merkez İlçe Kongremiz ile tamamlayıp İl Kongremizi yapacağız. Kongreler sonrasında oluşacak olan yönetimler partimizi 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerine götürecek. Ben kongrelerimizin partimize hayırlı olmasını diliyor ve oluşan yeni yönetimlere de başarılar diliyorum” dedi.

Ardından tek liste ile yapılan seçimde mevcut başkan Ercan Sevinç partililerin oyları ile yeniden İYİ Parti Termal İlçe Başkanlığı görevine seçilerek güven tazeledi.