Kentsel Dönüşüm Konusunda Görüş Alışverişinde Bulundular

Tarihin en büyük kentsel dönüşüm hamlesine sahne olacak olan Bursa’ya giden AK Parti Yalova heyeti Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.1970 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
yalovamiz.com

 Ziyarette en önemli konu ise kentsel dönüşüm çalışmaları ve izlenecek tol oldu.

Geçtiğimiz gün Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un katıldığı bir törenle startı verilen Bursa’nın Kentsel Dönüşümü Projesi ile Cumhuriyet tarihinin en büyük kentsel dönüşüm hamlesi için ilk adım atıldı. Bu kapsamda görüş alışverişinde bulunmak üzere AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk ve Ak Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol Bursa’ya gitti. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret eden Ak Parti heyeti Yalova’da sürdürülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Bursa Büyükşehir Belediyesi çalışmaları hakkında da bilgiler alan Yalova heyeti ardından başlayacak kentsel dönüşüm çalışmaları konusunda bilgilendirildi. Burada söz alan Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk ise Yalova’da startı verilen kentsel dönüşüm çalışmalarını anlattı. Geçtiğimiz günlerde törenle hizmete giren Kentsel Dönüşüm İrtibat Ofisi çalışmalarını da aktaran Tutuk, konuyla ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Kentsel dönüşüm sürecinde hangi adımların atılacağı ve bu konuda bilgi ve deneyim paylaşımında bulunma konusunda hem fikir olan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Ak Parti Yalova heyeti ardından güncel diğer konularda da görüş alışverişinde bulundular.

Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk ziyaretin anısına Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a Atatürk’ün Yürüyen Köşkü’nün maketini hediye etti.

AK Parti Yalova heyeti ardından AK Parti Bursa İl Başkanlığını ziyaret ettiler. AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk ve Ak Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol’u kapıda karşılayan Ak parti Bursa İl Başkanı Ayhan Salman ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyarette parti çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.