Bağatar Çalışmalar Hakkında Bilgiler Aldı

AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar Yalova Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek hastane başhekimi Uz. Dr. Recep Hacı’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.1970 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
yalovamiz.com

Bağatar servislerdeki hastalara geçmiş olsun dileklerini iletmeyi de ihmal etmedi.

AK Parti Yalova İl Başkanı Muğlim Bağatar, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek Battal ve il başkan yardımcıları Yalova Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Yalova Devlet Hastanesi başhekimi Uz. Dr. Recep Hacı tarafından karşılanan Bağatar ve beraberindekiler ilk olarak servisleri ziyaret ederek buradaki hastalarla ilgili bilgiler aldılar. Hastalarla sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Bağatar pandemi sürecine de değindi. Türkiye’nin pandemi ile mücadelede öncü ülkelerden birisi olduğuna vurgu yapan Bağatar, “Ülkemiz sağlık anlamında tüm dünya gibi zor bir süreçten geçiyor. Ancak alınan tedbirler vaka sayılarının hızla düşmesine neden oluyor. Öte yandan aşıyı en çabuk tedarik eden ve bunu hızla uygulamaya başlayan sayılı ülkelerden birisiyiz. Bütün bu çalışmalar sayesinde pandemiyi yeneceğimiz ve normal yaşamımıza geri döneceğimizi düşünüyoruz. Elbette bunda vatandaşlarımızın da temel kurallara uymaları ‘TMM’ olarak ifade ettiğimiz temizlik, maske ve mesafe kurallarına uymalarının da önemi büyük. Lütfen bu kurallara uyalım ve el birliği ile pandemiyi yenelim” dedi.

Yalova Devlet Hastanesi başhekimi Uz. Dr. Recep Hacı ise hastane çalışmaları ve yoğun bakımdaki hastalarla ilgili bilgiler aktardı.