İş Dünyası Tek Yürek Oldu

Corona Virüs tedbirleri kapsamında birçok iş yerinin geçici bir süreliğine kapatılması sonrasında iş dünyasından destek mesajı geldi.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.1970 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
yalovamiz.com

YTSO Başkanı Tahsin Becan, YESOB Başkanı Hüseyin Çetin ve YESO Başkanı İsmail Mutlu, “Alınan kararı destekliyoruz” açıklamasında bulundular.

Ülkemizde de yayılmaya başlayan Corona Virüs’e karşı hükümet güvenlik tedbirlerini bir biri ardına harekete geçiriyor. Bu kapsamda halkın toplu olarak bulunduğu işyerlerinin de bir süreliğine kapalı tutulması kararı alındı. Hayata geçen bu tedbirleri değerlendiren Yalova’da ki iş dünyasının patronları, “Ülkemiz için tek yüreğiz” mesajı verdiler.

“Sağlık paradan daha önemli” Toplum sağlığının para kazanmaktan daha önemli olduğunu belirten Yalova Ticaret ve Sanati Odası (YTSO Başkanı Tahsin Becan, “Önceliğimiz insan sağlığı. Her şey para kazandırmak değil. Elbette hepimiz bu günlerde zorlanacağız. Ama hepimiz buna katlanmak zorundayız. Zarar da sıkıntı da olacak. Hepimiz işlerimizi rölantiye alacak ve içerisinde bulunduğumuz bu durumu en az zararla atlatacağız. Tüm dünyanın gereken tüm önlemleri aldığı bu dönemde bizim de gereken önlemleri almamız son derece normal. Biz alınan tedbirleri destekliyoruz” dedi.

“Esnafımız gereken özveriyi gösterecektir” Yalova esnafının halk sağlığı söz konusu olduğunda gereken tüm özveriyi göstereceğinin altını çizen Yalova Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (YESOB) Başkanı Hüseyin Çetin, “Gerçekten olağanüstü günler yaşıyoruz. Bu durumda esnaflar olarak biz de üzerimize düşen ne varsa yapmaya devam edeceğiz. Devletimizin aldığı bu karara saygılıyız ve destekliyoruz. Yalova esnafı halk sağlığı söz konusu olduğunda gereken tüm özveride bulunur. Zaten bu sürecin geçici olduğunu da biliyoruz” diye konuştu.

“Hükümet ekonomik destek sağlamalı” Yalova Esnaf Odası Başkanı İsmail Mutlu ise, “Korana virüsü nedeniyle dünya ve ülkemiz çok zor günlerden geçiyoruz. Bizde sağlığımız için binlerce iş yerimizi kapatacağız. İnşallah bu kötü günleri aşacağız. Küçük esnafımızın bu zor dönemi aşmada desteğe ihtiyacı olacaktır. Bu kararın arkasından Ekonomik destek paketinin açıklanmasını beklemekteyiz.  Allah devletimizin ve milletimizin yardımcısı olsun” dedi.