Vali Erol Öğrencilere Başarılar Diledi

Yüz yüze eğitime başlayan mesleki ve teknik liseleri ziyaret eden Yalova Valisi Muammer Erol, öğrencilere başarılı bir eğitim ve öğretim yılı diledi.

Haber Giriş Tarihi: 01.01.1970 02:00
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
yalovamiz.com

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından alınan karar sonrasında Mesleki ve Teknik eğitim yapan liselerde de yüz yüze eğitime başlandı. Bu kapsamda Nene Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Necmettin Erbakan Sosyal Bilimler Lisesi, Şehit Osman Altınkuyu Anadolu Lisesi ve YalovaTermal Fen Lisesi’ni ziyaret eden Yalova Valisi Muammer Erol öğrencilere ve öğretmenlere başarılı bir eğitim ve öğretim yılı diledi. Öğrencilerle sınıflarında sohbet eden Vali Erol, “Yeni eğitim öğretim yılında okullarımızın güvenliği ve hijyeni konusunda tedbirlerimizi alıyoruz. Yeni eğitim öğretim yılında tüm öğretmen ve öğrencilerimizin başarılı bir yıl geçirmesini temenni ediyor ve üniversite sınavına girecek tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Yalova Valisi Muammer Erol’a, Yalova Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol da eşlik etti. Eğitim ve öğretimin belirtilen kılavuza uygun olarak gerçekleştiğini vurgulayan Yeniyol, “Maske, mesafe ve hijyen kurallarından ödün vermeden gençlerimizin ve yavrularımızın eğitimlerini sürdürüyoruz. Bu konuda tüm okul yöneticileri ve öğretmenlerimizin de hassasiyet gösterdiğini biliyor ve takip ediyoruz” diye konuştu.