Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

2023 Vizyonunda Mahalli Seçimler Üzerine

Yazının Giriş Tarihi: 20.11.2018 06:18
Yazının Güncellenme Tarihi: 20.11.2018 06:18

Kentimiz için iyiyi, olması gerekenleri kamuoyu ile devamlı etkileşim içerisinde  özellikle 400 e yakın köşe yazımla köşe yazarlığı kimliğimle ifade etmeye çalıştım. Gerek sosyal medyada , gerekse gazete sayfalarında sizinle olan bu buluşmalarımda hep toplumsal, sosyal konuları paylaşmaya, aklımın, bilgimin ve tecrübemin bana verdiği ilhamla sizlerle bir arada olmaya çalıştım. Aslında beni en iyi anlayacak olanlar yazılarımı yakından takip edenlerdir. Kendimiz için değil, toplumumuz için istemenin, toplumun ilerlemesi ve iyiliğinin sonuçta yine bize döneceğini yazılarımda dile getirdim. İçinde uzun yıllar görev  aldığım ilimizin çeşitli STK’larındaki çalışmalarım ve deneyimim ,kentimizi daha iyi tanımada,  problemlerinin ve çözüm yollarının akademik olarak belirlenmesinde bana  çok şey kazandırdığına inanıyorum. Mesleğimden elde ettiğim  tecrübe ve birikim , AK Parti teşkilatlarında uzun yıllar çeşitli kademelerde yöneticilik yapmamın getirdiği deneyimimi hemşehrilerime hizmet etmede değerlendirmeyi amaçlıyorum. 

Çiftlikköy ilçemizin  1987 yılında belde olduğu ilk seçimlerde, ondokuz yaşında bir delikanlı iken, kendimle özdeşleştirdiğim idealler ile siyaset çizgisinde eğilmeden, kırılmadan bu günlere değin siz değerli hemşehrilerimle birlikte oldum. Gelinen noktada yakın çevrem ve birlikte bu idealleri paylaştığım ,  istişare içerisinde olduğum dostlarımın bana bu kararı almada samimi destekleri ile birlikte aday adaylığı sürecinde yola çıkıyoruz.

Kişisel bilgi ve tecrübe birikimimi topluma sunabilmemin, yaşadığım ve çocuklarımla birlikte yine yaşamaya devam edeceğim ilçeme hizmet etmede , siyasetin ileri bir adımı olan AK Parti Çiftlikköy İlçesi  İl Genel Meclis Üyeliği aday adayı süreci ile ben de ilçeme hizmet etmede varım diyorum. 

Kırk yıldır yollarını aşındırdığım, köy halinden evre evre tüm acı tatlı günlerini birlikte paylaştığım ilçe halkımla bu yolda eski tabiri ile “aynı suyu içtiğimiz aynı havayı birlikte soluduğumuz” ilçem için  İl Genel Meclis Üyeliğinde hizmete talibim. İlçemin derdini kendi derdim olarak göreceğim, tüm köylerimizin, Taşköprü beldemizin İl Genel Meclisi  çalışma sahasına giren konularının yanında vatandaşımızın derdini kendi derdi olarak görüp algılayacak anlayışı sergilemenin ne denli zor olduğunu biliyorum. Hele hele şimdiye kadar yapılan yatırım ve hizmetlerdeki kalite standardının  geçmiş yıllarda Köydes ve Beldes sürecinin uygulanması ile zirvede olduğunu da biliyorum. Şimdi  Çiftlikköy’ümüz, Yalova’mız için  yeni bir anlayışla 2023 Türkiye’sinin  hedeflerine ulaşmada üzerimize düşen sorumluluğun bilincinde çok daha fazla çalışarak Yalova’mızın kazanımlarını daha da  artırmayı hedefliyorum.

Ülke yönetimindeki AK Parti iktidarını ilçemizdeki yerel iktidarında da devam ettirmek için bilgi ve deneyimim ile halkımızla birlikte, şeffaf ve katılımcı bir yaklaşımla sizlerle birlikte sizin için göreve talibim. Elbette aday adaylığı süreci sonucu partimin yetkili kurullarından çıkacak kararla adaylar belirlenecek ve seçim süreci devam edecek. Bu bir ekip işi, takım işi. Ekip olmanın, takım oyunu oynamanın ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Tek başına hiçbir şey olmayacağının, birbirini bütünleyen ve tamamlayanların başarıya ulaşacağına inanıyorum.

Çiftlikköy ilçemiz  için şimdiye kadar taş üstüne taş koymuş herkese teşekkür ediyorum. Çünkü hepsinin hakkı hukuku var. Ben değil, biz diyerek, halkına hizmet etmenin aracı olarak emaneti en iyi şekilde yerine getirmeye talipliyim. AK PARTİ Çiftlikköy ilçe başkanı Sayın Feridun Ünlü’nün  şahsında tüm teşkilat kademelerinde görev alan, kadın kolları ve gençlik kollarına, belde teşkilatımızın üyelerine, mahalle teşkilatlarımıza seçilmiş İl genel ve belediye meclisi üyesi arkadaşlarıma , belediye başkanımıza şimdiye kadarki örnek alınacak çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Yeni dönemde  de hemşehrilerimizin teveccühü ile  il teşkilatımız ve diğer ilçelerimizin teşkilatlarının desteği ile AK KADROLAR’ın başarılı çalışmalarının devam edeceğine  olan inancım sonsuz.

Bu vesile ile tüm hemşehrilerime en kalbi duygularımla selam ve saygılarımı sunar, 31 Mart 2019 ‘da yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçiminin Çiftlikköy’ümüz için, Yalova’mız için, ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ederim.

Başka bir yazımda buluşana kadar kalın sağlıcakla…

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
Yükleniyor..
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.