Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

2022 Sanat Dolu Bir Yıl Olacak

Yalova’da 2022 yılı içerisinde düzenlenecek olan geleneksel el sanatlar kursları Yalova Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantıda masaya yatırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2022 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
2022 Sanat Dolu Bir Yıl Olacak

Burada konuşan Yalova Kültür ve Turizm Müdürü Şeref Tali, “2022 yılının sanatla dolu bir yıl olmasını hedefliyoruz” dedi.

Geçtiğimiz yıllarda kısıtlamalar ve süreli kapanmalardan dolayı birçok geleneksel kurs düzenlenememişti. 2022 yılında ise kurslara kalındığı yerden devam edilecek. Bu kapsamda 2022 yılı geleneksel sanatlar kursları Yalova Kültür ve Turizm il Müdürlüğü’nde düzenlenen toplantıda masaya yatırıldı. Kurs eğitmenlerinin katılımı ile Yalova Kültür ve Turizm il Müdürü Şeref Tali başkanlığındaki toplantıda kurs tarihleri ve planlamaları yapıldı. 2022 yılında oldukça yoğun bir kurs programı öngördüklerini dile getiren Yalova Kültür ve Turizm il Müdürü Şeref Tali, “Pandemi dolayısıyla geçen yıl kursların büyük bölümünü düzenleyemedik. 2022 yılında kaybedilen bu zamanı telafi etmek ve olabildiğince çok insanımıza ulaşarak geleneksel sanatları öğretmek istiyoruz. Bu kurslarda oluşacak eserlerin de düzenlenecek sergilerde sanatseverlere sunulması sağlanacak. Yani 2022 yılının sanatla dolu bir yıl olmasını hedefliyoruz. Bunun için elimizde gelen tüm gayreti göstereceğiz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.