Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“2021 Daha Yoğun Çalışacağımız Bir Yıl Olacak”

Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay 2021 yılının beldenin ihtiyaçlarını yerine getirmek sorunlarını ortadan kaldırmak adına daha yoğun çalışacakları bir yıl olacağını dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2021 08:58
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
“2021 Daha Yoğun Çalışacağımız Bir Yıl Olacak”

2020 yılını geride bırakıp 2021 yılına girilmesinin ardından değerlendirmelerde bulunan Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay tek gayelerinin belde halkına hak ettikleri en iyi hizmeti sunmak olduğunu dile getirdi. Göreve geldikleri ilk andan itibaren hep bu anlayışla çalıştıklarını vurgulayan Canbay, “Yoğun bir yılı geride bıraktık. Koronavirüs sürecine karşın çalışmaya, üretmeye devam ettik. 2021 yılında da tempomuzu daha da arttırarak Subaşı'nı geliştirmeye, büyütmeye, güzelleştirmeye ve dayanışmayı arttırmaya devam edeceğiz” dedi.

Canbay 2020 yılının son gününe kadar hız kesmeden çalıştıklarını vurgulayarak yılın son gününde yapılan çalışmaları da şu şekilde paylaştı; “Belde genelinde ilaçlama çalışmalarımızı sürdürdük. Kemerköprü Caddesi'nde deforme olan bölgeleri onardık. Cumhuriyet Caddesi ve sağlık ocağı çevresinde bakım çalışması yaptık. Kilit parke taş yapımlarına devam ettik. 136. Sokak'ta kanalizasyon parsel yükseltme çalışması yaptık. Orta refüj aydınlatma figürlerine bakım onarım devam ettik”

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.