Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“2018 Çok Zor Bir Yıl Oldu”

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Başkanı Tahsin Becan 2018 yılının ekonomik açıdan çok zor bir yıl olduğunu dile getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2019 09:21
Haber Güncellenme Tarihi: 01.01.1970 02:00
Kaynak: Haber Merkezi
yalovamiz.com
“2018 Çok Zor Bir Yıl Oldu”

YTSO Başkanı Tahsin Becan 2018 yılı ile ilgili ekonomik değerlendirmede bulundu. Yılın gerçekten çok zor geçtiğini bu anlamda piyasaların da çok etkilendiğini vurgulayan Becan, “2018 yılı her anlamda sıkıntılı geçti. Ekonomide etkilenen sektörlerden birisiniz bunu çok iyi biliyorum. Bu sıkıntıyı atlatmaya çalışıyoruz. Umut ediyorum Mayıs- Haziran ayı gibi sektör canlanır. Yarından çok fazla emin olamıyoruz. Umutsuz olmamak lazım. Hep birlikte ne yapabiliriz bunu çözmeliyiz. TOBB olarak her anlamda desteğimizi vermeye çalışıyoruz. İndirimler yapıyoruz. Bakanlık açıkladı; KDV+ ÖTV indirimleri 6 ay daha uzatıldı. Hepimiz, elimizden gelen her şeyi yaparsak; atlatmaya çalışırız” dedi.

OSB’ler Yalova’ya hareket getirecek
Yalova’da kuruluş aşaması süren OSB’ler hakkında da bilgiler veren YTSO Başkanı Tahsin Becan, kurulacak bir OSB’nin diğer OSB’lerin kuruluş aşamasını da hızlandıracağını dile getirdi. Becan, “20 gün önce tüm OSB yetkililerini Valimiz Başkanlığında topladık. Gerçekten ciddi çalışmalar başlattık. Kamulaştırma mahkemelerinden dolayı süreç uzamıştı. Ekonomik kriz bunları da etkiledi tabii. OSB'ler Yalova'ya bir hareket değil; 10 hareket getirecek. OSB'lerden bir tanesi başladığı zaman tüm Yalova'ya faydası olur. En çok uğraştığımız konu o” şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.